Étterem

Receptek ( tematikusan ) 

 Étlap


 

 

  •  Előételek


Gesztenyés vendégváró falatok
Spárgalepény
Spenót rolád friss sajttal és eper jammal

 

  • Levesek

Hideg levesek



Gazpacho
Katalán  gazpacho

Kovászosuborka leves

Málna krémleves mandulaforgáccsal, mascarpone fagylalttal




Paradicsomos görögdinnyeleve



Meleg levesek


Borcs
Kukorica krémleves

Minestrone

Palóc leves
Tárkonyos -tejszínes káposzta leves



  • Főételek

Borjú



Birs-mangós  borjú borda
Borjú bécsi

Tavasziasan  készült borjú

Sertés


Mázas csülök
Mézes-narancsos  sertéssült  

Sertés szelet mogyoró mártásban

Szűzpecsenye köntösben

Marha


Esterházy rostélyos

Grapefruitlében pácolt  rozmaringos bélszín  

Hagymás rostélyos
Hátszín Holstein  módra

Hátszín zacskóban sütve

Serpenyős rostélyos

Wellington módon készült vesepecsenye

Szárnyas

Vad





Hal

Borókás pityókás lazac
Cukkinibe csomagolt pisztráng gazpacho mártással és mángolddal


Kókuszos lazac

Lazacpisztráng  pirított zöldségekkel  citrusmártásban
Lazacpisztrág sütemény/ mézeskalács morzsában











Orada ( aranydurbincs ) kakukkfűvel ,céklapürével

Süllő Mornay-módra


Zöld-.diólikőrös harcsaszeletek

 


Húsmentes


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly